beeldband

Welke cursus volg jij na de zomer?

7 augustus 2020 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Lekker uitgerust na je vakantie? Pak dan nu de kansen in je eigen ontwikkelingsmogelijkheden én verzilver nog onbenutte mogelijkheden van je erfgoedorganisatie. Dit is onze selectie uit het cursusaanbod van komend najaar. 

* Ontdek hoe het gesteld is met de digitale collectie binnen je erfgoedinstelling: doe op 15 september de Zelfscan Digitaal Erfgoed.

* Aan de slag met het duurzaam toegankelijk houden van digitaal erfgoed? Geef je op voor de driedaagse cursus Leren Preserveren (start 22 september).

* De Nationale Strategie Digitaal Erfgoed biedt handvatten om als instelling je digitaal erfgoed zichtbaar, bruikbaar en houdbaar te maken. Onze online cursus inspireert om ermee aan de slag te gaan (start 23 september).

*  Ben je verantwoordelijk voor de collectieregistratie? In een cursus op 30 september worden alle ins- en outs van het werken met een collectieregistratiesysteem behandeld. Inclusief handvatten om gegevens te kunnen opschonen.

* Als directeur, manager of senior medewerker bezig met strategische vraagstukken over digitalisering? En wil je weten hoe je hier sturing aan geeft en de impact van jouw erfgoedinstelling vergroot? Volg dan deze eendaagse cursus (1 oktober of 26 november).

Staat je cursus er niet bij? Meld het ons!

Op de hoogte blijven? Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Categorie :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top