beeldband

Week van het Digitaal Erfgoed 2019: 25 – 30 november

5 april 2019 Gepubliceerd door

Save the date: van maandag 25 tot en met zaterdag 30 november vieren we de Week van het Digitaal Erfgoed: bomvol, spraakmakend en inspirerend. Neem deel aan een van de bijeenkomsten of organiseer er zelf één.

Kennis, inspiratie en ontmoeting

De Week van het Digitaal Erfgoed is waar erfgoedprofessionals elkaar ontmoeten om kennis te delen, inspiratie op te doen en contacten te leggen. Eerdere edities werden in 2015 en 2017 georganiseerd, met honderden deelnemers uit alle sectoren en windstreken.

Het netwerk en jij

In de Week staat de Nationale Strategie Digitaal Erfgoed centraal: als erfgoedsector willen we de maatschappelijke impact van digitaal erfgoed vergroten door het optimaal zichtbaar, bruikbaar en houdbaar te maken. Daartoe ontwikkelen we voorzieningen en delen we kennis. Het Netwerk Digitaal Erfgoed is de plek waar dat gebeurt: de ontmoetingsplaats, het “gezamenlijke lab”. Dit netwerk vormen we met elkaar. Ieders betrokkenheid en inbreng telt dus mee, groot en klein. Welke rol kan jouw organisatie hierin spelen?

Programma

We trappen af op maandag 25 november met een groot startevenement op een prachtige locatie die we nog even geheim houden. Van 26 tot en met 30 november zijn er allerlei themabijeenkomsten door het hele land, georganiseerd door partners in het netwerk. Dit is dé gelegenheid om je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen, te praten over de praktijk in jouw organisatie en om zelf discussies en uitwisseling van kennis te organiseren. Zo wordt het een week voor en door het netwerk.

Meer informatie

Het startevenement en alle themabijeenkomsten zijn gratis toegankelijk. Meer informatie volgt via de kanalen van het Netwerk Digitaal Erfgoed.
Enthousiast geworden? Laat ons weten wat je zou willen organiseren of welke ideeën je hebt. Ook met andere vragen kun je terecht bij de programmacommissie via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top