beeldband

Week Digitaal Erfgoed: 7 workshops duurzame toegang

14 februari 2017 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

U kunt zich nu inschrijven voor 7 verschillende themaworkshops over duurzame toegang tot digitale collecties. Deze workshops maken deel uit van de Week van het Digitaal Erfgoed (WDE), een initiatief van het Netwerk Digitaal Erfgoed om aandacht te besteden aan het beter zichtbaar, bruikbaar en houdbaar maken van digitaal erfgoed.

Week van het Digitaal Erfgoed

Van 7 tot en met 14 april vinden er door het hele land bijeenkomsten plaats rondom diverse thema’s gerelateerd aan digitaal erfgoed. Dit is een vervolg op de eerste Week van het Digitaal Erfgoed, die in april 2015 plaatsvond. De bijeenkomsten rondom de langetermijntoegang (‘houdbaarheid’) tot digitaal erfgoed worden georganiseerd in samenwerking met de Nationale Coalitie Digitale Duurzaamheid (NCDD). De inschrijving hiervoor loopt via de NCDD-site.

Ook zijn er diverse bijeenkomsten rondom de zichtbaarheid en bruikbaarheid van digitaal erfgoed. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten in de Week van het Digitaal Erfgoed op de WDE-website en volg op Twitter #17WDE.

Workshops over duurzame toegang

U kunt kosteloos deelnemen aan de volgende workshops:

Graag tot ziens bij een van de activiteiten in de Week van het Digitaal Erfgoed!

Categorie :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top