beeldband

Voorjaarsdata Cursus Leren Preserveren bekend

30 november 2018 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Wil je ook leren preserveren? Op 12 februari start de volgende groepscursus, waarin je basiskennis opdoet over het duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk houden van digitaal erfgoed. Inschrijven doe je via de website van Leren Preserveren.

Samen aan de slag

In de groepscursus Leren Preserveren word je begeleid door coaches van Het Nieuwe Instituut, het Nationaal Archief en het Netwerk Digitaal Erfgoed. Ook zijn er presentaties van experts van verschillende instellingen. Daarnaast wordt er ook binnen de diverse groep deelnemers veel kennis en ervaringen uitgewisseld; een aspect van de cursus dat door de deelnemers erg gewaardeerd wordt. Leren Preserveren werd door hen tot nu toe met een 8 gewaardeerd.

De cursus kan ook kosteloos als zelfstudie gevolgd worden. Iedereen kan op eigen gelegenheid de modules in de online leeromgeving doorlopen op www.lerenpreserveren.nl. Er is dan geen begeleiding door coaches of interactie met andere deelnemers.

Data bijeenkomsten

Tijdens de voorjaarscursus zijn er 3 groepsbijeenkomsten: op 12 februari, 12 maart en 16 april.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl.


Uitreiking certificaten bij Leren Preserveren

Categorie :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top