beeldband

Vacature: communicatieadviseur Netwerk Digitaal Erfgoed

20 januari 2020 Gepubliceerd door

Het Netwerk Digitaal Erfgoed is op zoek naar een communicatieadviseur voor 32 uur per week. Ben jij onze nieuwe collega die op een aanstekelijke manier de resultaten en meerwaarde van het Netwerk Digitaal Erfgoed kan communiceren en daarvoor passende content verzamelt en effectief in het netwerk verspreidt?

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur stuur je de communicatie aan over de doelstellingen, de activiteiten en de resultaten van het Netwerk Digitaal Erfgoed. Je helpt de communicatiestrategie van het netwerk op een vernieuwende en aansprekende manier verder concreet te maken, samen met de vijf sectorale knooppunten en andere partners in het netwerk. De website van het Netwerk Digitaal Erfgoed is een van de communicatiekanalen, maar je zorgt er ook voor dat het NDE via uiteenlopende kanalen van netwerkpartners bekendheid krijgt bij de doelgroepen. Vanwege het netwerk werk je op verschillende locaties, minimaal één dag per week in Den Haag. Je bent dan ook ingesteld op flexibel werken.

Over het Netwerk Digitaal Erfgoed

In het Netwerk Digitaal Erfgoed werken tientallen erfgoedinstellingen, onderzoeksinstituten, samenwerkingsverbanden en kennisorganisaties samen om een stelsel van landelijke voorzieningen op te zetten voor het beter zichtbaar, bruikbaar en houdbaar maken van ons digitale geheugen. Vijf sectorale knooppunten vervullen een voortrekkersrol. Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is hier één van en fungeert als werkgever van de communicatieadviseur Netwerk Digitaal Erfgoed.

Een klein team binnen het Netwerk Digitaal Erfgoed draagt zorg voor de gezamenlijke activiteiten en kennisontwikkeling in het netwerk in de domeinen Digitaal Erfgoed Zichtbaar, Bruikbaar en Houdbaar en coördineert de onderliggende werkprogramma’s. Ook zorgt het team voor communicatie rondom het netwerk en voor de verspreiding van kennis en voorzieningen in de hele erfgoedsector.

Meer informatie over de vacature

Bekijk de complete vacature op de website van Beeld en Geluid. Heb je belangstelling? Reageer dan voor donderdag 30 januari.

Kijk onder Activiteiten en Over het netwerk om meer te lezen de achtergrond, doelstellingen en organisatie van het Netwerk Digitaal Erfgoed.

 

 

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top