beeldband

Steeds meer bekend over iPRES 2019!

28 mei 2019 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Van 16 tot en met 20 september 2019 vindt in Amsterdam iPRES 2019 plaats. Het Netwerk Digitaal Erfgoed is de trotse gastheer van deze toonaangevende internationale conferentie over digitale duurzaamheid.

Programma

Met het naderen van iPRES 2019 hebben we steeds meer nieuws over de conferentie. Zo staat de eerste dag van iPRES – maandag 16 september – geheel in het teken van workshops op het gebied van digitale duurzaamheid. De volgende conferentiedagen kun je paneldiscussies en presentaties bijwonen, stemmen op de poster die er het meest uitspringt als het aankomt op vernieuwing, zien welke video’s deelnemers hebben ontwikkeld om hun onderwerp onder de aandacht te brengen, binnenlopen bij diverse hackathons en natuurlijk de veel aangekondigde Great Digital Preservation Bake-Off sessies bijwonen.

Professional Visits

De laatste dag van iPRES 2019 – vrijdag 20 september – is gereserveerd voor zogenaamde Professional Visits, waarbij je je kunt inschrijven voor een bezoek aan diverse Nederlandse instituten.

Keynote sprekers

Ook de keynote sprekers zijn inmiddels bekend: Geert Lovink van het Institute of Network Cultures, Michelle Caswell van Archivists Against History en Eliot Higgins van Bellingcat. Meer informatie over de keynote sprekers lees je op de iPRES website.

Registreer je nu!

Op maandag 17 juni maken we het volledige programma van iPRES 2019 bekend.  Je kunt je tot 1 juli voor het Early Bird tarief inschrijven, daarna gaan de kosten voor deelname omhoog. Registreren kan via de iPRES 2019 website. Zien we jou ook in Amsterdam?

Meer informatie

Blijf op de hoogte van alle iPRES 2019 ontwikkelingen via de iPRES Newsletter.

Gecategoriseerd in :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten
Translate »
Top