beeldband

Programma mini-congres Leren Preserveren online

6 september 2017 Gepubliceerd door

Op het mini-congres Leren Preserveren op 21 september bij Het Nieuwe Instituut geven Sigfried Janzing (Streekarchief Midden-Holland), Ellen van Veen (Reinwardt Academy) en Marieke de Haan (Archiefschool) hun visie op kennis over duurzame toegang: wat is de kennisvraag vanuit de instellingen en welke opleidingen zijn er op dit moment? Zijn wij – erfgoedinstellingen, erfgoedprofessionals en opleiders – voldoende voorbereid op het werken in een digitaliserende samenleving?

Programma en aanmelden

Aanwezigen kunnen vervolgens ook met het expertpanel in gesprek over de huidige en toekomstige bijdrage van de kennispartijen in Nederland op dit gebied. Tot slot wordt de nieuwe cursus Leren Preserveren officieel gepresenteerd door dagvoorzitter Behrang Mousavi (manager Erfgoed van Het Nieuwe Instituut). Bekijk het volledige programma op de website van Het Nieuwe Instituut. Deelname is kosteloos na aanmelding.

Het mini-congres is een initiatief van het Nieuwe Instituut, het Netwerk Digitaal Erfgoed, BRAIN/KVAN, het Kennisplatform professionalisering en de NCDD

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top