beeldband

Nieuwe cursussen DEN Academie

6 maart 2020 Gepubliceerd door

De DEN Academie breidt uit met nieuwe cursussen. Je kunt je nu inschrijven voor een nieuw ééndaags programma over digitale transformatie in cultureel erfgoedorganisaties en voor de najaarsronde van het Managementprogramma met als thema Digitale strategie en innovatie.

Eendaagse cursus ‘Op weg naar digitale transformatie in cultureel erfgoedorganisaties’

De eendaagse cursus is bedoeld voor directeuren, managers en senior medewerkers in de kleine en middelgrote erfgoedinstellingen die zich bezighouden met strategische vraagstukken over digitalisering voor hun organisatie. Nu de eerste stappen op het pad van digitalisering zijn gezet, ontstaan vragen over nieuwe vormen van digitaal beheer, (her)gebruik van digitale content, het bereiken van nieuwe (digitale) doelgroepen en nieuwe technologische ontwikkelingen.

Managementprogramma Digitale Strategie & Innovatie

Het managementprogramma Digitale Strategie & Innovatie richt zich op directeuren en senior managers in de erfgoedsector die de ambitie hebben om digitaal te innoveren. Na jarenlang hard werken aan de digitalisering en verbinding van collecties en vraagstukken rondom beheer en behoud zijn nu nieuwe onderwerpen actueel: de waarde van de culturele content en het verkennen van nieuwe mogelijkheden bij het gebruik van digitale content. Dit zijn strategische vraagstukken die DEN in dit programma met de deelnemers onderzoekt.

Data en locaties

De eendaagse cursus wordt op 3 verschillende locaties gegeven:

  • 1 oktober 2020, Den Bosch (regio Zuid)
  • 26 november 2020, Arnhem (regio Midden)
  • regio Noord – datum wordt opnieuw bepaald

Het driedaagse managementprogramma Digitale strategie en innovatie vindt plaats in het Stadsarchief Rotterdam op:

  • 8 oktober 2020
  • 5 november 2020
  • 3 december 2020

Meer informatie

Je kunt je inschrijven via de website van DEN. Hier vind je ook meer informatie over de inhoud, kosten en het aantal deelnemers.

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top