beeldband

Leren Preserveren gewaardeerd met een 7,8

7 mei 2019 Gepubliceerd door

De groepscursus Leren Preserveren, die gegeven werd in de eerste helft van 2019, is door alle 15 deelnemers succesvol afgerond. Aan het einde van de cursus vragen we de deelnemers een korte vragenlijst in te vullen en een cijfer te geven. Deze keer komen we uit op een eindbeoordeling van gemiddeld 7,8.

Combinatie online en fysiek succesvol

De cursisten waren met name tevreden over het niveau van het online cursusmateriaal. Ook de bijdrage van de gastsprekers werd erg gewaardeerd. Vooral de combinatie van online cursusmateriaal en fysieke bijeenkomsten bevordert volgens de cursisten het leerproces.

Daarnaast geven de deelnemers aan dat er behoefte is aan meer praktijkvoorbeelden en aandacht voor andere instellingen dan alleen archieven. De ervaringen en leermomenten nemen de cursusbegeleiders mee naar de volgende cursus.

Inschrijven najaarsronde in Zwolle

De eerstvolgende groepscursus gaat in oktober van start en vindt plaats in Zwolle in samenwerking met het Historisch Centrum Overijssel. Er is nog plek, dus meld je snel aan als je geïnteresseerd bent.

  • dinsdag 8 oktober (10.30 – 16.00u)
  • dinsdag 5 november (10.30 – 16.00u)
  • dinsdag 3 december (10.30 – 16.00u)

Geen tijd of gelegenheid om de groepscursus te volgen? Je kunt op elk moment gratis de online leermodule doorlopen als zelfstudie.

Meer weten en inschrijven?

Je vindt alle informatie over de inhoud van de cursus op www.lerenpreserveren.nl
Met vragen kun je bij ons terecht via cursus@lerenpreserveren.nl.

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top