beeldband

Laatste twee plekken voor Leren Preserveren

2 juli 2018 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Er zijn nog maar twee plekken vrij voor de cursus Leren Preserveren die op 11 september start. In deze groepscursus doet u samen met dertien andere erfgoedprofessionals basiskennis op over het duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk houden van digitaal erfgoed.

Samen aan de slag

In de groepscursus Leren Preserveren wordt u begeleid door coaches van Het Nieuwe Instituut, het Nationaal Archief en het Netwerk Digitaal Erfgoed. Ook zijn er presentaties van experts van verschillende instellingen. Daarnaast wordt er ook binnen de diverse groep deelnemers veel kennis en ervaringen uitgewisseld; een aspect van de cursus dat door de deelnemers erg op prijs wordt gesteld. De cursus Leren Preserveren startte in 2017 en werd tot nu toe met gemiddeld een 8 gewaardeerd.

De cursus kan ook kosteloos als zelfstudie gevolgd worden. Iedereen kan op eigen gelegenheid de modules in de online leeromgeving doorlopen op www.lerenpreserveren.nl. Er is dan geen begeleiding door coaches of interactie met andere cursisten.

Coach Frans Neggers (Het Nieuwe Instituut) overhandigt het certificaat Leren Preserveren aan een van de cursisten van de najaarsronde 2017

Coach Frans Neggers (Het Nieuwe Instituut) overhandigt het certificaat Leren Preserveren aan een van de cursisten van de najaarsronde 2017

Meer informatie

Meer informatie over de cursusvarianten en het inschrijven vindt u op de website van Leren Preserveren. Heeft u nog vragen? We horen het graag via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Gecategoriseerd in :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top