beeldband

Laatste plekken Nieuwjaarsevent

7 januari 2019 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Er zijn nog maar een aantal plekken vrij voor het Nieuwjaarsevent van het Netwerk Digitaal Erfgoed op woensdag 16 januari. Schrijf je dus snel (en kosteloos) in en kom samen met collega-erfgoedprofessionals de start inluiden van een belangrijke periode voor digitaal erfgoed.

Programma

2019 wordt een mooi, belangrijk en uitdagend jaar voor digitaal erfgoed in Nederland: dit jaar start het tweejarige intensiveringsprogramma van het Netwerk Digitaal Erfgoed. Dat verdient een passende aftrap met de gehele erfgoedsector. We verwelkomen je daarom graag op het NDE-nieuwsjaarsevent in het mooie culturele centrum De Rozet in Arnhem. We starten met een plenair programma met als sprekers onder andere Marens Engelhard, voorzitter van het bestuur, en Afke van Rijn, directeur Media en Creatieve Industrie bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Daarna kun je kiezen uit verschillende deelsessies. Meer details over het programma maken we deze week bekend.
Lees meer over het programma en kosteloos aanmelden. We zien je graag op 16 januari!

Manifest

Daarnaast bieden we tijdens het Nieuwjaarsevent organisaties de gelegenheid om zich middels het onderschrijven van het manifest achter de principes van de Nationale Strategie Digitaal Erfgoed te scharen. Sinds 1 oktober 2018 hebben al zo’n dertig organisaties(erfgoedinstellingen en softwareleveranciers) het manifest ondertekend. Wil jouw organisatie in 2019 ook in dit goede gezelschap verkeren? Laat het ons weten via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl, zodat we de voorbereidingen kunnen treffen. Vragen beantwoorden we natuurlijk ook graag.

 

Gecategoriseerd in :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top