beeldband

iPRES 2019 voor het eerst in Nederland

10 februari 2016 Gepubliceerd door

iPRES, de toonaangevende jaarlijkse internationale conferentie over digitale duurzaamheid, komt in 2019 naar Nederland. Het iPRES-bestuur kende de organisatie van de conferentie toe aan de partners in de Nationale Coalitie Digitale Duurzaamheid (NCDD): de Koninklijke Bibliotheek, het Nationaal Archief, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Data Archiving and Network Services en de Culturele Coalitie Digitale Duurzaamheid.

Samenwerking centraal

De NCDD-partners zijn erg blij met deze kans om de eerste Nederlandse editie van iPRES-conferentie neer te zetten. Dit is een mooie gelegenheid om te laten zien wat er in Nederland gebeurt op het gebied van digitale duurzaamheid en samenwerking daarbij. De activiteiten in het Netwerk Digitaal Erfgoed zijn daarvan een goed voorbeeld dat we graag internationaal onder de aandacht brengen.

Data en organisatie

De conferentie vindt van 16 tot 20 september 2019 plaats in Amsterdam. Verdere details over de locatie, het organisatiecomité, de werkgroepen, het programma en mogelijkheden tot sponsoring maken we in de aanloop naar de conferentie bekend via de website van de Nationale Coalitie Digitale Duurzaamheid.

Gecategoriseerd in :

Commententaren zijn gesloten.

Gerelateerde berichten
Translate »
Top