beeldband

Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers ondertekent manifest

26 januari 2019 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Onlangs ondertekende Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers (Ecal) als dertigste organisatie het manifest van het Netwerk Digitaal Erfgoed. Daarmee geven zij aan achter de principes van de Nationale Strategie Digitaal Erfgoed te staan en digitaal erfgoed optimaal zichtbaar, bruikbaar en houdbaar te willen maken.

Ondertekening

Directeur van het Ecal, Femia Siero, onderschreef het manifest namens haar organisatie tijdens het Nieuwjaarsevent van het Netwerk Digitaal Erfgoed in Arnhem. 


Een feestelijk moment in Arnhem als het Ecal het manifest ondertekent

Het manifest

Het uitgangspunt van het Netwerk Digitaal Erfgoed is dat de erfgoedsector alleen het maximale uit digitaal erfgoed kan halen als alle partijen hierin samen optrekken. Zo kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat er meer mensen op een makkelijkere manier digitaal erfgoed kunnen gebruiken en beleven. Organisaties kunnen nu laten zien dat ze deze overtuiging delen door het manifest te onderschrijven.

Staat jouw organisatie ook achter de uitgangspunten van het Netwerk Digitaal Erfgoed en de Nationale Strategie Digitaal Erfgoed? Laat dit dan zien met behulp van het manifest en sluit je aan bij het groeiende netwerk van organisaties.

Meer informatie

Als je meer wilt lezen over het manifest, bezoek je de manifestpagina op deze website.

 

Categorie :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top