beeldband

Early Bird registratie iPRES 2019 opent 4 maart

28 februari 2019 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Op 4 maart opent de Early Bird registratie voor iPRES 2019. Als trotse organisator kijkt het Netwerk Digitaal Erfgoed uit naar je deelname en komst naar Amsterdam. Schrijf je meteen in om zeker te zijn van het Early Bird tarief.

iPRES 2019

The International Conference on Digital Preservation (iPRES) is de belangrijkste conferentie op het gebied van digitale duurzaamheid. Ieder jaar wordt iPRES op een ander continent georganiseerd. Dit jaar is Europa aan de beurt en is de eer aan Nederland om de conferentie te mogen organiseren. Hier lees je meer over iPRES 2019.

Call for Contributions sluit 18 maart

Heb je al nagedacht over jouw rol tijdens iPRES 2019? Welkom zijn full papers, short papers en voorstellen voor workshops, tutorials, posters, panels en hackathons. Inzendingen moeten aansluiten bij het algemene thema van de conferentie: Eye on the Horizon. De Programme Committee van iPRES 2019 kijkt vooral uit naar inzendingen die raakvlakken met andere domeinen hebben en moedigt je aan voorstellen in te zenden die samenwerking tussen de domeinen binnen het cultureel erfgoed beschrijven, maar ook samenwerking met domeinen buiten het cultureel erfgoedveld.

Uiterlijke inleverdatum bijdragen: 18 maart 2019 (23:59:59 Nederlandse tijd).

Categorie :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top