beeldband

Cursus Leren Preserveren vol

31 januari 2019 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

De laatste plek voor de groepscursus Leren Preserveren die op 12 februari start, is inmiddels vergeven. In het najaar van 2019 bieden we de groepscursus opnieuw aan. Binnenkort vind je de data hiervoor op deze website en op www.lerenpreserveren.nl en in de tussentijd kun je je alvast aanmelden voor de interesselijst.

Onder begeleiding of online-only

Met de groepscursus Leren Preserveren doe je basiskennis op over het duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk houden van digitaal erfgoed. Aan bod komen praktijkgerichte kennis en tools over de duurzame toegang tot digitale informatie die je in de eigen organisatie kunt toepassen. In drie lesdagen krijg je presentaties van experts, opdrachten, een digitale leeromgeving, uitwisseling tussen vakgenoten en daarnaast begeleiding door coaches.

Je kunt de cursus Leren Preserveren ook kosteloos als zelfstudie volgen. Dan doorloop je op eigen gelegenheid de modules in de online leeromgeving. Er is dan geen begeleiding door coaches of interactie met andere deelnemers.

De website van Leren Preserveren

De website van Leren Preserveren

Meer informatie

Meer informatie over de cursusvarianten, het inschrijven en de interesselijst vind je op de website van Leren Preserveren. Heb je nog vragen? We horen het graag via cursus@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Gecategoriseerd in :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top