beeldband

Cursus Leren Preserveren najaar 2019

5 april 2019 Gepubliceerd door

De cursus Leren Preserveren is weer open voor inschrijving! De cursus wordt deze keer samen georganiseerd met en gehouden bij het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle en start in oktober.

Programma

Tijdens deze introductiecursus zet je de eerste stappen in het duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk houden van digitaal erfgoed.

De groepscursus bestaat uit onlinemodules en drie groepsbijeenkomsten op locatie. Je wordt tijdens het cursustraject begeleid door coaches van Het Nieuwe Instituut, het Nationaal Archief en het Netwerk Digitaal Erfgoed. Op de bijeenkomsten zijn er ook presentaties van experts van verschillende instellingen en heb je de gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen met collega’s. De groep bestaat uit 10-14 personen.

Zelfstudie

De cursus kan ook kosteloos als zelfstudie gevolgd worden. Iedereen kan op eigen gelegenheid de modules in de online leeromgeving doorlopen op www.lerenpreserveren.nl. Er is dan geen begeleiding door coaches of interactie met andere deelnemers.

Data en locatie

De drie groepsbijeenkomsten worden gehouden bij het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle op:

  • dinsdag 8 oktober (10:30 tot 16:00 uur)
  • dinsdag 5 november (10:30 tot 16:00 uur)
  • dinsdag 3 december (10:30 tot 16:00 uur)

Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

Meer informatie en inschrijven

Wil je meer weten over de cursus? Ga naar de website van Leren Preserveren of neem contact met ons op: cursus@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Inschrijven doe je ook via www.lerenpreserveren.nl

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top