beeldband

Cursus Leren Preserveren is vol

19 september 2019 Gepubliceerd door

De groepscursus Leren Preserveren, die op 8 oktober van start gaat in Zwolle, is inmiddels volgeboekt. In het voorjaar van 2020 bieden we de groepscursus opnieuw aan. De data en locatie voor de volgende cursus worden zo snel mogelijk op deze website en op www.lerenpreserveren.nl bekend gemaakt. Wil je zeker zijn van een plekje voor de nieuwe cursus of je opgeven voor de reservelijst, stuur dan een mail naar cursus@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Onder begeleiding of online-only

Met de groepscursus Leren Preserveren doe je basiskennis op over het duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk houden van digitaal erfgoed. Aan bod komen praktijkgerichte kennis en tools over de duurzame toegang tot digitale informatie die je in de eigen organisatie kunt toepassen. In drie lesdagen krijg je presentaties van experts, opdrachten, een digitale leeromgeving, uitwisseling tussen vakgenoten en daarnaast begeleiding door coaches.

Je kunt de cursus Leren Preserveren ook kosteloos als zelfstudie volgen. Dan doorloop je op eigen gelegenheid de modules in de online leeromgeving. Er is dan geen begeleiding door coaches of interactie met andere deelnemers.

Meer informatie

Meer informatie over de cursusvarianten en inschrijven vind je op de website van Leren Preserveren. Heb je nog vragen? We horen het graag via cursus@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Gecategoriseerd in :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top