beeldband

Call for Contributions open voor iPRES2019

3 december 2018 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Van 16 tot en met 20 september 2019 vindt in Amsterdam iPRES2019 plaats. Het Netwerk Digitaal Erfgoed is de trotse host van deze vooraanstaande internationale conferentie over digitale duurzaamheid. Vanaf vandaag kun je je bijdragen voor de conferentie insturen.

Call for Contributions
De iPRES2019 Programme Committee nodigt je uit om voorstellen in te sturen die een praktische of theoretische aanpak beschrijven van (wetenschappelijke) modellen, dagelijkse praktijk, samenwerkingsinitiatieven, vernieuwende oplossingen of een organisatorische vooruitgang op het gebied van duurzame toegang. Welkom zijn voorstellen voor full papers, short papers, workshops, tutorials, posters, panels en hackathons. Inzendingen moeten aansluiten bij het algemene thema van de conferentie: Eye on the Horizon.

De Programme Committee kijkt vooral uit naar inzendingen die raakvlakken met andere domeinen hebben en moedigt je aan voorstellen in te zenden die samenwerking tussen de domeinen binnen het cultureel erfgoed beschrijven. Maar ook samenwerking met domeinen buiten het cultureel erfgoedveld. Inzendingen van alle typen organisaties zijn welkom: onderzoek, praktijk, grote en kleine organisaties. Alle details over het indienen van bijdragen en over de onderwerpen voor iPRES2019 vind je terug op www.ipres2019.org/call-for-contributions. Bijdragen kunnen tot 18 maart 2019 worden ingestuurd.

Meer informatie
Verdere informatie over de conferentie staat op www.ipres2019.org. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle belangrijke data, schrijf je dan alvast in voor de nieuwsbrief of volg @iPRES2019 op Twitter en Instagram. Verdere vragen stel je via info@ipres2019.org of neem contact op met Marcel Ras, Organizing & Program Chair van iPRES2019.

Categorie :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top