beeldband

AVA_Net lanceert nieuwe kennisbank AV-archivering

31 juli 2019 Gepubliceerd door

AVA_Net is de netwerkorganisatie voor audiovisuele collectiehouders in Nederland. Het netwerk versterkt de positie van het audiovisuele erfgoed en biedt een (kennis)platform. Sinds eind juni heeft AVA_Net een nieuwe kennisbank gelanceerd. Je vindt er kennisbronnen over alle aspecten van AV-archivering. De Kennisbank biedt documentatie uit allerhande bronnen, uit zowel het Nederlandse (AV-)erfgoeddomein, als internationaal.

Ben je benieuwd wat de kennisbank jou te bieden heeft?  Kijk op kennisbank.avanet.nl

Draag zelf bij aan de kennisbank

Wil je zelf een steentje bijdragen en heb je suggesties voor publicaties? AVA_Net is altijd op zoek naar interessante publicaties waarmee ze de kennisbank kan verrijken. Daarnaast is AVA_Net voor de categorie ‘selecties’ op zoek naar AV-professionals die het leuk vinden om een artikel te schrijven rondom een bepaald onderwerp op het gebied van AV-archivering. In het artikel kun je tevens verwijzen naar publicaties die jij interessant vindt en waarvan je denkt dat ze interessant zijn voor de community.

Dit artikel wordt dan vervolgens onder jouw naam opgenomen in de kennisbank. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met info@avanet.nl.

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top