beeldband

Aanmelding geopend voor najaarsronde Leren Preserveren

18 mei 2017 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

U kunt zich nu aanmelden voor de nieuwe cursus Leren Preserveren, die onder leiding van het Nieuwe Instituut in het Netwerk Digitaal Erfgoed is ontwikkeld. De cursus ondersteunt praktijkbeoefenaars bij het opdoen van basiskennis en -vaardigheden voor het duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk maken van digitaal erfgoed.

Een impressie van de leeromgeving

Een impressie van de leeromgeving

Data en aanmelden

De cursus maakt gebruik van een digitale leeromgeving die in juni gelanceerd wordt. Geïnteresseerden kunnen kiezen voor de online zelfstudievariant of voor de volledige cursusvariant. Bij de volledige cursusvariant wordt het (kosteloos en vrij toegankelijke) online cursusmateriaal verrijkt met:

  • het maken van opdrachten,
  • het bijwonen van drie lesdagen met onder meer presentaties van experts,
  • begeleiding en feedback door coaches,
  • samenwerken en kennismaken met vakgenoten,
  • een certificaat na het bijwonen van alle drie bijeenkomsten en het voltooien van de opdrachten.

De eerste groep start in oktober en komt op 3 oktober, 7 november en 28 november bij elkaar. Meer informatie en aanmelden

De online zelfstudievariant is vanaf juni beschikbaar. Aanmelden is niet nodig, deelnemers kunnen de cursus op ieder gewenst moment starten en op hun eigen tempo afronden. Meer nieuws over de livegang volgt via de NCDD-website. De cursus is een initiatief van het Netwerk Digitaal Erfgoed, Het Nieuwe Instituut en de Nationale Coalitie Digitale Duurzaamheid.

Lees meer over de cursus

Gecategoriseerd in :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top