beeldband

12 februari: cursus Leren Preserveren

7 januari 2019 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Op 12 februari start de eerstvolgende cursus Leren Preserveren. Onder begeleiding van ervaren coaches doe je basiskennis op over het duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk houden van digitaal erfgoed. Er is nog een aantal plekken vrij, dus wacht niet te lang.

Samen aan de slag

In de groepscursus Leren Preserveren word je begeleid door coaches van Het Nieuwe Instituut, het Nationaal Archief en het Netwerk Digitaal Erfgoed. Ook zijn er presentaties van experts van verschillende instellingen. Daarnaast wordt er ook binnen de diverse groep deelnemers veel kennis en ervaringen uitgewisseld; een aspect van de cursus dat door de deelnemers tot nu toe erg gewaardeerd wordt. Leren Preserveren werd door hen tot nu toe met een 8 gewaardeerd.

Data bijeenkomsten

Tijdens de voorjaarscursus zijn er 3 groepsbijeenkomsten: op 12 februari, 12 maart en 16 april. We komen bij elkaar bij de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Categorie :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top