beeldband

10 maart: start cursus Leren Preserveren

7 januari 2020 Gepubliceerd door

Op 10 maart start in Den Haag de eerstvolgende cursus Leren Preserveren. Onder begeleiding van ervaren coaches doe je basiskennis op over het duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk houden van digitaal erfgoed. De cursus is bedoeld voor alle medewerkers van erfgoedinstellingen die met digitaal erfgoed te maken hebben.

Schrijf je snel in, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Programma

De groepscursus bestaat uit onlinemodules en drie groepsbijeenkomsten op locatie. Je wordt tijdens het cursustraject begeleid door coaches van Het Nieuwe Instituut, het Nationaal Archief en het Netwerk Digitaal Erfgoed. Op de bijeenkomsten zijn er ook presentaties van experts van verschillende instellingen en heb je de gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen met collega’s. De groep bestaat uit 10-15 personen.

Data en locatie bijeenkomsten

Tijdens de voorjaarscursus 2020 zijn er 3 groepsbijeenkomsten:

  • dinsdag 10 maart (10.30 – 16.00u)
  • dinsdag 7 april (10.30 – 16.00u)
  • dinsdag 12 mei (10.30 – 16.00u)

De locatie voor alle groepsbijeenkomsten is Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.

Zelfstudie

De cursus kan ook kosteloos als zelfstudie gevolgd worden. Iedereen kan op eigen gelegenheid de modules in de online leeromgeving doorlopen op www.lerenpreserveren.nl. Er is dan geen begeleiding door coaches of interactie met andere deelnemers.

Meer informatie en inschrijven

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl. Inschrijven kun je direct doen via www.lerenpreserveren.nl. Op deze website staat ook meer informatie over de inhoud van de cursus en zaken als kosten, het aantal deelnemers, certificaat etc.

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top