• nl
beeldband

Workshop hergebruik van artistiek materiaal en auteursrecht

10 december 2018 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
10-12-2018
09:00 - 12:30

Locatie
Koninklijke Bibliotheek


Op 10 december organiseert DEN een workshop over auteursrecht en hergebruik van je artistieke werk. Hoe houd je je materiaal levend na de voorstelling? Hoe ga je om met auteursrechten bij het hergebruik van je productie? Deze workshop is interessant voor iedereen die werkzaam is in de kunstensector en in zijn of haar dagelijkse werkzaamheden wel eens te maken krijgt met auteursrecht of beeldrecht. Schrijf je snel in, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat houdt de workshop in?

Tijdens de workshop krijg je een eerste gedegen inzicht in auteursrechten en een alternatief model, namelijk creative commons. Daarnaast laat DEN je een aantal inspirerende voorbeelden van hergebruik in de cultuursector zien. En je gaat zelf aan de slag: in de workshop hergebruik krijg je begeleiding om voor jouw organisatie in kaart te brengen waar kansen liggen voor hergebruik van je bronnenmateriaal en producties.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor medewerkers in de (podium)kunstensector die in hun dagelijkse praktijk te maken hebben met auteursrechten, naburige rechten en beeldrechten. Denk aan zakelijk leiders, dramaturgen, muziekbibliothecarissen, HRM-adviseurs, archivarissen, informatiespecialisten en communicatiemedewerkers uit de (podium)kunsten.

Meer informatie:

    • Deelname aan de workshop kost 30 euro. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
    • Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op eventbrite

Gecategoriseerd in :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top