• nl
beeldband

Winter School for Audiovisual Archiving 2018

7 februari 2018 Gepubliceerd door
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
07-02-2018 - 09-02-2018
Hele dag

Locatie
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid


Voor het derde jaar op rij organiseert het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid de Winter School for Audiovisual Archiving. Inschrijven voor de Winter School kan tot en met 18 december 2017. Bekijk het inschrijfformulier. De training vindt plaats op 7, 8 en 9 februari 2018 bij Beeld en Geluid in Hilversum.

Winter School

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid nodigt beheerders van audiovisuele collectie en medewerkers van audiovisuele archieven uit om deel te nemen aan de Winter School for Audiovisual Archiving op 7, 8, 9 februari 2018. De Winter School is een unieke driedaagse training in Hilversum over het duurzaam bewaren van digitale audiovisuele collecties. De training bestaat uit een leerzame mix van lezingen, praktische workshops en interactieve sessies gegeven door gerenommeerde experts, verrijkt door case studies van internationale gastsprekers.

Meer informatie

De Winter School for Audiovisual Archiving is een initiatief van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in samenwerking met AVA_Net. Meer informatie over de Winter School en inschrijving vindt u op de website van Beeld en Geluid.

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top