• nl
beeldband

Eerste bijeenkomst werkgroep Begrippenkader

10 oktober 2019 Gepubliceerd door
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
10-10-2019
10:00 - 17:00

Locatie
Koninklijke Bibliotheek


Ben jij betrokken bij de ontwikkeling van digitale diensten op het gebied van erfgoed bij jouw instelling? En heb je daarbij vragen of ideeën over de impact van die diensten, of over het meten en beoordelen van de resultaten daarvan? Dan nodigen we je van harte uit voor de eerste bijeenkomst van de werkgroep Begrippenkader van het Netwerk Digitaal Erfgoed.

Begrippenkader en indicatoren

Binnen het werkprogramma Digitaal Erfgoed Zichtbaar willen we inzicht krijgen in de impact van onze activiteiten en de bereikte doelen. Om te beginnen hebben we hiervoor gezamenlijk gedragen indicatoren en een eenduidig begrippenkader nodig. In de werkgroep van het project Begrippenkader zal dit het gespreksonderwerp zijn. 

De bijeenkomsten van de werkgroep worden voorbereid en begeleid door een ervaren onderzoeker. Omdat we een zo breed mogelijk gedragen begrippenkader nastreven hebben we zoveel mogelijk input uit de instellingen nodig.

Deelname

Geef je op via onderstaand formulier voor de bijeenkomst op donderdag 10 oktober in Den Haag. Tijdens de lunch serveren we broodjes. 

 

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top