• nl
beeldband

Werelddag van de Digitale Duurzaamheid 2020 (WDPD)

5 november 2020 Gepubliceerd door
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
05-11-2020
Hele dag


Ieder jaar, op de eerste donderdag in november, viert de erfgoedsector de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid. Doel van deze dag is om meer bekendheid te geven aan digitale duurzaamheid en om met elkaar te kijken wat we bereikt hebben en wat ons nog te doen staat.

Zet 5 november 2020 in je agenda

De ‘World Digital Preservation Day‘ is een initiatief van de Digital Preservation Coalition (DPC). Het Netwerk Digitaal Erfgoed coördineert de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid in Nederland. Dit jaar wordt het een online event. Binnenkort lees je op deze pagina meer over het programma.

Meedoen?

Iedereen die geïnteresseerd is in het bewaren van digitaal erfgoed kan meedoen aan de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid. Als je met je organisatie speciale activiteiten rondom het thema digitale duurzaamheid organiseert, laat het ons dan alvast weten via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl. Ook als je op een andere manier aandacht wilt besteden aan de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid, bijvoorbeeld via een blog, artikel, een impressie van je werk op die dag. Laat het ons weten en gebruik hashtag #WDPD2020.

Meer ideeën en informatie vind je op www.dpconline.org

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top