• nl
beeldband

Werelddag van de Digitale Duurzaamheid 2019 (WDPD)

7 november 2019 Gepubliceerd door
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
07-11-2019
Hele dag


Elk jaar wordt de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid gevierd door mensen uit de erfgoedsector. Doel van deze dag is om meer bekendheid te geven aan digitale duurzaamheid en met elkaar te kijken wat we bereikt hebben en wat ons nog te doen staat.

werelddag-digitale-duurzaamheid

De ‘World Digital Preservation Day’ is een initiatief van de Digital Preservation Coalition (DPC). Het Netwerk Digitaal Erfgoed coördineert de Nederlandse Dag van de Digitale Duurzaamheid. Iedereen die geïnteresseerd is in het bewaren van digitaal erfgoed kan meedoen. De dag moet een inkijk geven in de dagelijkse activiteiten van degenen die bezig zijn of willen zijn met digitale duurzaamheid.

Meedoen?

Wil je in Nederland meedoen aan de Dag van de Digitale Duurzaamheid? Het Netwerk Digitaal Erfgoed is op zoek naar een Nederlandse erfgoedinstelling die in 2019 het centrale evenement op de Dag van de Digitale Duurzaamheid wil verzorgen.

Ook als je met je organisatie speciale activiteiten rondom het thema digitale duurzaamheid organiseert of op een andere manier aandacht wilt besteden aan de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid? Laat het alvast weten via: info@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Programma

Op deze pagina komen in de aanloop van de Dag van de Digitale Duurzaamheid alle activiteiten en deelnemende instellingen overzichtelijk bij elkaar te staan.

Gecategoriseerd in :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top