• nl
beeldband

Werelddag van de Digitale Duurzaamheid 2019 (WDPD)

7 november 2019 Gepubliceerd door
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
07-11-2019
Hele dag


Elk jaar wordt de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid gevierd door mensen uit de erfgoedsector. Doel van deze dag is om meer bekendheid te geven aan digitale duurzaamheid en met elkaar te kijken wat we bereikt hebben en wat ons nog te doen staat.

werelddag-digitale-duurzaamheid

De ‘World Digital Preservation Day’ is een initiatief van de Digital Preservation Coalition (DPC). Het Netwerk Digitaal Erfgoed coördineert de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid in Nederland. Iedereen die geïnteresseerd is in het bewaren van digitaal erfgoed kan meedoen.

Meedoen?

Wil je in Nederland meedoen aan de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid? Als je met je organisatie speciale activiteiten rondom het thema digitale duurzaamheid organiseert of op een andere manier aandacht wilt besteden aan de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid (bijvoorbeeld via een blog, artikel, een impressie van je werk die dag op Twitter met hashtag #WDPD2019 etc), laat het ons dan alvast weten via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Het Netwerk Digitaal Erfgoed organiseert samen met het Stadsarchief Rotterdam het centrale evenement op de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid. Het programma en de locatie volgt via deze site.

Programma

Op deze pagina komen in de aanloop van de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid alle activiteiten en deelnemende instellingen bij elkaar te staan:

Gecategoriseerd in :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top