• nl
beeldband

Open playtest bordspel Preservia

28 januari 2019 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
28-01-2019
15:30 - 17:30

Locatie
Nationaal Archief


Save the date: maandag 28 januari kun je meedoen aan de open playtest van Preservia in het Nationaal Archief! Remco van Veenendaal, Preservation Officer bij het Nationaal Archief, ontwikkelde dit bordspel over duurzame toegankelijkheid en nodigt je nu van harte uit om deel te nemen aan een middagje Preservia.

Wat is Preservia?

Preservia is een bordspel dat gaat over digital preservation en (digitaal) duurzaamheidsbeleid. Het is een coöperatief en competitief bordspel. Samen verkennen de spelers(groepen) het land Preservia, en daarbij moeten ze opdrachten uitvoeren. Uiteraard gaan de opdrachten over digital preservation. Iedere speler krijgt een rol, zoals een Videogamecurator met oude computerspellen als expertise. Uiteindelijk kan er maar één speler staatssecretaris van duurzame toegankelijkheid worden.

Meer informatie

Wie eerst meer wil weten, leest hier verder over eerdere playtests en de verwachte publicatie van het spel. Weet je nu al dat je mee wilt spelen? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar remco.van.veenendaal@nationaalarchief.nl.

Categorie :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top