• nl
beeldband

NDE-vragenuur: Hoe duurzaamheidsbeleid, kosten en infrastructuur samen duurzame toegankelijkheid bepalen

9 juli 2020 Gepubliceerd door
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
09-07-2020
11:00 - 12:00


Donderdag 9 juli (11-12 uur) is er een speciaal vragenuur voor vragen over het Big Picture-model. Wil je weten hoe duurzaamheidsbeleid, kosten en infrastructuur samen duurzame toegankelijkheid bepalen? Sluit dan vrijblijvend en gratis aan bij het NDE-vragenuur.

De Big Picture van duurzame toegankelijkheid

Steeds meer collecties van archieven, bibliotheken, media, musea en kennisinstellingen komen digitaal en online beschikbaar. En moeten duurzaam toegankelijk blijven. Dat vraagt veel van de verantwoordelijke erfgoedinstellingen. Het Netwerk Digitaal Erfgoed biedt hulp met een handig model: de Big Picture. In dit artikel lees je alvast meer over het Big Picture model. Tijdens het vragenuur van donderdag 9 juli gaan we dieper in op het model aan de hand van een casus: we volgen een projectleider van het fictieve Schoenenmuseum in haar keuzes om 3 TB born digital materiaal voor de lange termijn te bewaren. Gaandeweg hoor je meer over het Big Picture model en kun je je vragen over duurzame toegankelijkheid stellen aan de sprekers.

Meer informatie

Wil je alvast de hele whitepaper lezen? Ga naar netwerkdigitaalerfgoed.nl/bigpicture. Aanmelden voor het vragenuur hoeft niet, sluit gewoon aan via deze link: https://us02web.zoom.us/j/81861086225

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top