• nl
beeldband

NDE-vragenuur: Geheugen van Nederland

21 januari 2021 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
21-01-2021
11:00 - 12:00


Wil jij een breder bereik van je digitale erfgoedcollectie? De campagne Geheugen van Nederland biedt je die mogelijkheid! Tijdens het NDE-vragenuur op donderdag 21 januari tussen 11-12 vertelt Tal Groenman hoe je hieraan kan deelnemen.

Werk je bij een erfgoedinstelling zoals een archief, museum of bibliotheek en wil je een groter podium voor jullie digitale collectie? Fotoarchieven, historische documenten, archeologische vondsten, kunstvoorwerpen, films, kranten en boeken: steeds meer erfgoed is tegenwoordig online te vinden en te gebruiken. Samen vertelt dit digitale erfgoed talloze verhalen. Geheugen van Nederland is een campagne met als doel om deze verhalen een podium te geven.

Twijfel je of Geheugen van Nederland iets is voor jouw instelling of heb je nog vragen? Sluit dan aan bij deze editie van het NDE-vragenuur. Tal Groenman (campagnemanager) vertelt je meer over hoe je kan deelnemen en bijdragen aan Geheugen van Nederland en wat het jouw instelling kan opleveren als je aansluit. Tal staat uiteraard klaar voor vragen.

Sluit aan!

Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij dit vragenuur. De host is Tal Groenman, campagnemanager Geheugen van Nederland. Aanmelden hoeft niet, sluit gewoon aan via deze link: us02web.zoom.us/j/525710213.

Graag tot ziens op donderdag 21 januari (11-12 uur).

Categorie :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top