• nl
beeldband

NDE-vragenuur: duurzaamheidsbeleid, kosten en infrastructuur

4 juni 2020 Gepubliceerd door
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
04-06-2020
11:00 - 12:00


Donderdag 4 juni (11-12 uur)  is er een speciaal vragenuur voor vragen over het Big Picture-model. Wil je weten hoe duurzaamheidsbeleid, kosten en infrastructuur samen duurzame toegankelijkheid bepalen, sluit dan vrijblijvend en gratis aan bij het NDE-vragenuur. De auteurs van de whitepaper vertellen iets meer over het grotere plaatje en er is volop ruimte om vragen te stellen. Aanmelden hoeft niet, sluit gewoon aan via deze link: https://meet.jit.si/NDEvragenuur

Elke donderdag vragenuur Netwerk Digitaal Erfgoed

Het online vragenuur van het Netwerk Digitaal Erfgoed is bij uitstek een plek om ervaringen en kennis laagdrempelig te delen. Elke week staat een ander onderwerp over digitale duurzaamheid van erfgoed centraal. Experts schuiven aan om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Je kunt elke donderdag (t/m 16 juli) aanhaken. Houd de agenda van het Netwerk Digitaal Erfgoed in de gaten voor de data na de zomer.

Bij de meeste vragenuren kun je vrijblijvend meedoen via meet.jit.si/NDEvragenuur. De vragenuren van 28 en 25 juni worden gecombineerd met de webinars die op hetzelfde tijdstip plaatsvinden. Hiervoor moet je je wel even van tevoren registreren.

Data en onderwerpen

Noteer deze data alvast in je agenda. We nodigen je van harte uit om mee te doen.

  • Donderdag 4 juni: Hoe duurzaamheidsbeleid, kosten en infrastructuur samen duurzame toegankelijkheid bepalen – deel I (via meet.jit.si/NDEvragenuur)
  • Donderdag 11 juni: Welk bestandsformaat is het meest geschikt voor langdurig bewaren van de informatie? Welk bestandsformaat gebruik ik wel of niet in mijn beleid voor duurzaamheid? Alles over voorkeursformaten (via meet.jit.si/NDEvragenuur)
  • Donderdag 18 juni, 11:00 – 12:15u: webinar Webarchivering (registreer voor dit webinar)
  • Donderdag 25 juni, 10:30 – 11:30u: webinar Gebruik van webarchieven (registreer voor dit webinar)
  • Donderdag 2 juli: Preserveringstools (via meet.jit.si/NDEvragenuur)
  • Donderdag 9 juli: Hoe duurzaamheidsbeleid, kosten en infrastructuur samen duurzame toegankelijkheid bepalen – deel II (via meet.jit.si/NDEvragenuur)
  • Donderdag 16 juli: Bedreigde digitale collecties (via meet.jit.si/NDEvragenuur

Na de zomer pakken we het vragenuur op donderdag 27 augustus weer op.

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top