• nl
beeldband

Matchingsessie Creatief gebruik digitaal erfgoed: van ID tot Idee

17 november 2020 Gepubliceerd door
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
17-11-2020
09:00 - 17:00


Het Fonds voor Cultuurparticipatie biedt erfgoedinstellingen de kans om met creatieve partijen samen tot projectvoorstellen te komen. Beheer je digitaal erfgoed en wil je nieuwe doelgroepen aanspreken? Werk je bijvoorbeeld voor een museum, archief of erfgoedorganisatie, of ben je actief in een heemkundekring, oudheidkamer of andere partij met een online collectie? Dan is dit traject misschien interessant.

Subsidieregeling Creatief gebruik digitaal erfgoed

De subsidieregeling ‘Creatief gebruik digitaal erfgoed’ is er om projecten met digitaal erfgoed te realiseren voor en door jongeren in het po, vo en mbo. Culturele organisaties (verenigingen of stichtingen), maar ook makers en creatieve professionals kunnen subsidie aanvragen. Ook beheerders van digitaal erfgoed kunnen een aanvraag indienen, zoals musea, archieven of heemkundekringen en andere kleine erfgoedorganisaties.

Online event voor matchen en ideevorming

Om verschillende partijen bij elkaar te brengen om samen tot een projectvoorstel te komen, is het Fonds voor Cultuurparticipatie gestart met een extra begeleidingstraject. Meld je aan en doe 17 november mee aan het online event van het crossovertraject van ID tot Idee met speeddatesessies tussen creatieve partijen en erfgoedorganisaties met een digitale collectie.

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.



Translate »
Top