• nl
beeldband

Managementprogramma Digitale Strategie & Innovatie

13 februari 2020 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
13-02-2020
Hele dag

Locatie
Historisch Centrum Overijssel


Nieuwsgierig hoe je je organisatie kunt laten groeien in het digitale domein en hoe je je impact kunt vergroten? Wil je meer vanuit en met je klanten gaan werken? En ben je op zoek naar mogelijkheden om je medewerkers zichzelf te laten ontwikkelen en de kansen van de netwerksamenleving te grijpen?

DEN Kennisinstituut cultuur & digitalisering introduceert in samenwerking met Injoin en het Netwerk Digitaal Erfgoed het Managementprogramma Digitale Strategie & Innovatie. Het managementprogramma is een van de toonaangevende programma’s van de nieuwe DEN Academie, dé plek voor deskundigheidsbevordering waar strategie en operationele kennis over de kansen en mogelijkheden van de digitale transformatie in de cultuursector in samenhang worden aangeboden.

Over het managementprogramma

Het driedaagse managementprogramma Digitale Strategie & Innovatie richt zich op directeuren in de erfgoedsector die de ambitie hebben om digitaal te innoveren. Na jarenlang hard werken aan de digitalisering en verbinding van collecties en vraagstukken rondom beheer en behoud zijn nu nieuwe onderwerpen actueel: de waarde van de culturele content en het verkennen van nieuwe mogelijkheden bij het gebruik van digitale content. Dit zijn strategische vraagstukken die DEN in dit programma met de deelnemers onderzoekt.

Uniek aan het programma is dat het is ontwikkeld vanuit de vraag van de sector en vanuit de principes van de Nationale Strategie Digitaal Erfgoed. Met kleine groepen van maximaal 15 deelnemers wordt de training onder leiding van gecertificeerde trainers en met inspirerende sprekers op maat gegeven.

Praktisch

Het programma is bedoeld voor directeuren in de erfgoedsector.  De drie cursusdagen vinden plaats bij bij het Historisch Centrum Overijssel op:

  • 13 februari 2020
  • 26 maart 2020
  • 14 mei 2020

Na de laatste cursusdag wordt een terugkommiddag gepland met de deelnemers.
Kosten zijn €1.350,- excl. 21% BTW. De cursisten krijgen na afronding een certificaat van deelname.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de inhoud van het programma en inschrijven op de website van DEN.

Categorie :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top