• nl
  • en
beeldband

iPRES 2019

16 september 2019 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16-09-2019 - 20-09-2019
Hele dag

Locatie
EYE Filmmuseum


Van 16 tot en met 20 september 2019 vindt in Amsterdam iPRES 2019 plaats. Het Netwerk Digitaal Erfgoed (NDE) is de trotse gastheer van deze toonaangevende internationale conferentie over digitale duurzaamheid.

Over iPRES

The International Conference on Digital Preservation (iPRES) is de belangrijkste conferentie op het gebied van digitale duurzaamheid. Ieder jaar wordt iPRES op een ander continent georganiseerd. Dit jaar is Europa aan de beurt en is de eer aan Nederland om de conferentie te mogen organiseren. Meer dan 350 internationale experts zullen in Amsterdam met elkaar praten over de duurzame toegang tot digitale informatie. De NDE-partners zijn erg blij met deze kans om de eerste Nederlandse editie van de iPRES-conferentie neer te zetten. Dit is een uitgelezen kans om de Nederlandse ontwikkelingen internationaal te laten zien en te promoten. De activiteiten en samenwerking in het Netwerk Digitaal Erfgoed zijn daarvan goede voorbeelden die we graag internationaal onder de aandacht brengen.

 

Meer informatie

Verdere details over de locatie, het organisatiecomité, de Call for Contributions en de mogelijkheden tot sponsoring  vind je op www.ipres2019.org. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle belangrijke data, schrijf je dan alvast in voor de nieuwsbrief of volg @iPRES2019 op Twitter en Instagram. Verdere vragen stel je via info@ipres2019.org of neem contact op met Marcel Ras, domeinmanager bij het Netwerk Digitaal Erfgoed en Organizing & Program Chair van iPRES 2019.

Categorie :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top