• nl
  • en
beeldband

iPRES2019

16 september 2019 Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16-09-2019 - 20-09-2019
Hele dag

Locatie
EYE Filmmuseum


Van 16 tot en met 20 september 2019 vindt in Amsterdam iPRES2019 plaats. Het Netwerk Digitaal Erfgoed (NDE) is de trotse host van deze vooraanstaande internationale conferentie over digitale duurzaamheid.

Over iPRES

The International Conference on Digital Preservation (iPRES) is de toonaangevende jaarlijkse conferentie over digitale duurzaamheid. Ieder jaar wordt iPRES op een ander continent georganiseerd. Dit jaar is Europa aan de beurt en is de eer aan Nederland om de conferentie te mogen organiseren. De NDE-partners zijn erg blij met deze kans om de eerste Nederlandse editie van iPRES-conferentie neer te zetten. Dit is een mooie gelegenheid om te laten zien wat er in Nederland gebeurt op het gebied van digitale duurzaamheid en samenwerking daarbij. De activiteiten in het Netwerk Digitaal Erfgoed zijn daarvan een goed voorbeeld dat we graag internationaal onder de aandacht brengen.

 

Meer informatie

Verdere details over de locatie, het organisatiecomité, de Call for Contributions en de mogelijkheden tot sponsoring  vind je op www.ipres2019.org. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle belangrijke data, schrijf je dan alvast in voor de nieuwsbrief of volg @iPRES2019 op Twitter en Instagram. Verdere vragen stel je via info@ipres2019.org of neem contact op met Marcel Ras, Organizing & Program Chair van iPRES2019.

Gecategoriseerd in :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Translate »
Top