• nl
beeldband

Blijf Leren Preserveren

6 september 2018 Gepubliceerd door
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
06-09-2018
13:00 - 17:00


“Blijf Leren Preserveren” is de jaarlijkse terugkomdag voor oud-deelnemers aan de cursus Leren Preserveren. Op die dag kijken we met elkaar terug op wat er geleerd is en hoe dat, met een certificaat in de hand, ook daadwerkelijk is toegepast. We wisselen ervaringen uit, bespreken nieuwe ontwikkelingen en kijken naar hoe we kunnen blijven leren binnen het netwerk.

Over Leren Preserveren

De cursus Leren Preserveren biedt erfgoedprofessionals de basiskennis voor het duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk houden van digitaal erfgoed. De cursus is ontwikkeld door het Het Nieuwe Instituut en de toenmalige Nationale Coalitie Digitale Duurzaamheid in het kader van het Netwerk Digitaal Erfgoed. Tijdens de cursus worden cursisten begeleid door coaches Frans Neggers van Het Nieuwe Instituut, Marcel Ras van het Netwerk Digitaal Erfgoed en Remco van Veenendaal van het Nationaal Archief. Ook zijn er presentaties van experts over actuele thema’s.

Meer informatie

Oud-deelnemers worden persoonlijk voor deze bijeenkomst benaderd. Voor meer informatie kunt u terecht bij Marcel Ras, domeinmanager bij het Netwerk Digitaal Erfgoed en coach van Leren Preserveren via marcel.ras@netwerkdigitaalerfgoed.nl en 06 14 77 76 71.

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top