• nl
beeldband

Bijeenkomst Archivematica gebruikersgroep

20 juni 2018 Gepubliceerd door
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
20-06-2018
13:00 - 16:00

Locatie
Het Nieuwe Instituut


Op initiatief van het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis (IISG) en het Netwerk Digitaal Erfgoed vindt op woensdag 20 juni de eerste bijeenkomst plaats van de Vlaams-Nederlandse Archivematica gebruikersgroep.

Doel

Deze gebruikersgroep is opgericht in 2017 om gebruikers van en geïnteresseerden in Archivematica (een open source preserveringssoftwarepakket) samen te brengen. De groep is laagdrempelig en informeel ingestoken en bedoeld voor iedereen die interesse heeft in Archivematica.

Tijdens de eerste bijeenkomst staat het delen van gebruikservaringen met en vragen over Archivematica centraal. Daarnaast willen we graag bespreken wat we als groep voor elkaar kunnen betekenen en waarin we elkaar kunnen versterken. We willen de aanwezigen waar mogelijk tevens uitnodigen iets te vertellen over de respectievelijke implementatie(plannen), waardoor we heel concreet de lopende ontwikkelingen, wensen en vragen kunnen bespreken.

Meer informatie

Meer informatie over de gebruikersgroep vindt u op de Wiki van Archivematica. Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos na aanmelding. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Robert Gillesse, coördinator van de Nederlands-Vlaamse gebruikersgroep. Robert is werkzaam bij het IISG en bereikbaar via robert.gillesse@iisg.nl.

 

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top