• nl
beeldband

Archiefdagen 2019

3 juni 2019 Gepubliceerd door
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
03-06-2019 - 04-06-2019
Hele dag

Locatie
De Goudse Schouwburg


Op 3 en 4 juni vinden de jaarlijkse Archiefdagen (voorheen KVAN-dagen) plaats: hèt congres voor iedereen die met archieven en/of in de archieffunctie werkt. Dit jaar staat het evenement in het teken van het thema Het bewaren waard. De archieffunctie is een dynamisch werkgebied. Leren, ontwikkelen en kennisdelen is dan ook het devies voor iedere zichzelf respecterende archiefprofessional. De Archiefdagen zijn de gelegenheid bij uitstek om dat te doen.

Beide dagen zullen starten met een plenair ochtendprogramma met keynotespeakers. In de middagen zijn er interactieve parallelprogramma’s.

Workshops Duurzaam beheer

Op de archiefdagen worden onder andere twee workshops in het kader van Duurzaam beheer gegeven. Deze workshops zijn voor iedereen die, op strategisch, tactisch of operationeel niveau, betrokken is bij de aanschaf en implementatie van een digitaal archief.

De workshop Leren door delen (3 juni) geeft een overzicht van dat wat je als instelling moet regelen om je digitale informatie duurzaam toegankelijk te houden, met best practices en ruimte voor de deelnemers om zelf aan de slag te gaan. De workshop Leren door trainen en spelen (4 juni) gaat over de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om op een professionele manier digitale informatie voor de lange termijn beschikbaar te stellen voor eindgebruikers.

Meer informatie

Op de website van KVAN/BRAIN vind je meer informatie over de Archiefdagen 2019.

 

Categorie :

Commententaren zijn gesloten.Translate »
Top