beeldband

What’s New @iPRES 2019?

4 April 2019 Published by Leave your thoughts

Om middernacht van 20 maart kwamen de allerlaatste inzendingen voor iPRES 2019 binnen. Het hoogste aantal papers en voorstellen voor workshops, tutorials, panels, posters en demo’s in de geschiedenis van iPRES: maar liefst 150!

iPRES 2019 komt naar Amsterdam

Van 16 tot en met 20 september 2019 vindt in Amsterdam iPRES 2019 plaats. Het Netwerk Digitaal Erfgoed (NDE) is de trotse gastheer van deze toonaangevende internationale conferentie over digitale duurzaamheid. We verwachten zo’n 380 deelnemers vanuit de hele wereld in het Eye Filmmuseum aan het IJ. Dit jaar is het thema van iPRES 2019: EYE on the Horizon.

Volgende stap: reviews

Nu de Call for Contributions gesloten is, gaat een groot team van ongeveer 60 reviewers samen met de Programme Chairs aan de slag. Aan hen de taak om alle 150 inzendingen te beoordelen en een selectie te maken van de meest interessante onderwerpen op het gebied van digitale duurzaamheid. Die selectie is eind mei gereed, waarna de Programme Committee het programma voor iPRES 2019 samen gaat stellen. We houden je op de hoogte!

Inschrijven voor iPRES 2019

Via de website van iPRES 2019 kun je je nog tot 1 juli voor het early bird tarief inschrijven. Je kunt de iPRES-conferentie op verschillende manieren bijwonen: Conference Only, Workshops Only of the Full Package. Op de registratiepagina’s lees je er meer over.

Sponsoring

iPRES 2019 zou geen doorgang kunnen vinden zonder sponsoren. Tot nu toe hebben meerdere instellingen, waaronder Het Nieuwe Instituut, Portico, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, DANS en Libnova, al toegezegd een bijdrage te leveren aan de continuering van iPRES.  Draagt jouw instelling iPRES 2019 ook een warm hart toe, kijk dan eens naar de sponsormogelijkheden op de website van iPRES 2019 of neem contact op met Marcel Ras, domeinmanager bij het Netwerk Digitaal Erfgoed en Organizing & Program Chair van iPRES 2019.

Meer informatie

Verdere details over de locatie, het organisatiecomité en het voorlopige programma vind je op www.ipres2019.org. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten rondom iPRES 2019, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg @iPRES2019 op Twitter en Instagram. Verdere vragen stel je via info@ipres2019.org. 

Categorised in:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Translate »
Top