beeldband

Inschrijving geopend voor mini-congres Leren Preserveren

5 July 2017 Published by Leave your thoughts

Digitale duurzaamheid vereist dat de juiste mensen over de juiste kennis en vaardigheden beschikken – nu en in de toekomst. Zijn we al zo ver? Sluit het kennisaanbod goed genoeg aan op de vraag? En wat is die vraag eigenlijk? Praat en leer met ons mee op het mini-congres ‘Leren Preserveren: duurzame kennis over duurzame toegang?’ op 21 september van 15.00 – 17.00 uur bij Het Nieuwe Instituut in Rotterdam.

Acties voor nu en de toekomst

In dit mini-congres pakt het Nieuwe Instituut samen met het Netwerk Digitaal Erfgoed, BRAIN/KVAN, het Kennisplatform professionalisering en de NCDD  de handschoen op om een antwoord op bovenstaande vragen te vinden en duidelijk te krijgen welke acties we de komende jaren moeten ondernemen om beter voorbereid te zijn.

Doelgroep en programma

Het mini-congres is gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden in kennisoverdracht, professionalisering en kennisbehoefte, werkzaam bij erfgoedinstellingen, kennis- en opleidingsinstituten, branche- en beroepsorganisaties en meer. Aan het einde van de middag wordt de nieuwe cursus Leren Preserveren van Het Netwerk Digitaal Erfgoed, de NCDD en Het Nieuwe Instituut gelanceerd.

Het mini-congres maakt deel uit van het Thursday Night-programma van Het Nieuwe Instituut. Na afloop van het mini-congres kunt u ook het museum bezoeken of de stoffenwinkel annex werkplaat The New Haberdashery. Verdere details over het programma worden binnenkort bekendgemaakt.
Meer informatie en aanmelden op de site van Het Nieuwe Instituut

 

Categorised in:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Translate »
Top