beeldband

Congresbundel iPRES 2019 nu beschikbaar

9 December 2019 Published by Leave your thoughts

Afgelopen september organiseerde het Netwerk Digitaal Erfgoed de 16e editie van de International Conference on Digital Preservation (iPRES 2019) in Amsterdam. Inmiddels zijn alle presentaties die op de conferentie werden aangeboden, gebundeld in een digitaal boekwerk. Deze iPRES 2019 Congresbundel is vanaf vandaag beschikbaar als PDF- en EPUB-bestand.

Zichtbaarheid en promotie

In de congresbundel staan alle inzendingen die door vakgenoten zijn beoordeeld en tijdens iPRES 2019 zijn gepresenteerd.  Met de publicatie worden zichtbaarheid en promotie gewaarborgd van zowel academisch onderzoek als de projecten en initiatieven van digitale duurzaamheidsinstellingen.

Download je Ebook

Bezoek de iPRES 2019 website of de Phaidra Repository (te vinden op https://ipres-conference.org) om de iPRES 2019 Congresbundel te downloaden als PDF- of EPUB-bestand.

Open Science Framework

Naast de peer-reviewed inzendingen hebben we alle andere materialen van iPRES 2019 verzameld en gepubliceerd op de Open Science Framework iPRES 2019 conferentiepagina’s. Deze pagina’s bevatten alle ingediende papers, panels, posters, workshops, tutorials, ad-hocvoorstellen, hackathons, evenals presentaties en de collaborative notes die tijdens de conferentie zijn gemaakt.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@ipres2019.org.

 

Categorised in:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Translate »
Top