beeldband

11 september: leren preserveren voor erfgoedprofessionals

12 June 2018 Published by Leave your thoughts

Wilt u ook leren preserveren? Op 11 september start de volgende groepscursus, waarin u basiskennis opdoet over het duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk houden van digitaal erfgoed. Wacht niet te lang, er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Samen aan de slag

In de groepscursus Leren Preserveren wordt u begeleid door coaches van Het Nieuwe Instituut, het Nationaal Archief en het Netwerk Digitaal Erfgoed. Ook zijn er presentaties van experts van verschillende instellingen. Daarnaast wordt er ook binnen de diverse groep deelnemers veel kennis en ervaringen uitgewisseld; een aspect van de cursus dat door de deelnemers erg gewaardeerd wordt. Leren Preserveren werd door hen tot nu toe met een 8 gewaardeerd.

De cursus kan ook kosteloos als zelfstudie gevolgd worden. Iedereen kan op eigen gelegenheid de modules in de online leeromgeving doorlopen op www.lerenpreserveren.nl. Er is dan geen begeleiding door coaches of interactie met andere deelnemers.

Coach Frans Neggers (Het Nieuwe Instituut) overhandigt het certificaat Leren Preserveren aan een van de cursisten van de najaarsronde 2017

Coach Frans Neggers (Het Nieuwe Instituut) overhandigt het certificaat Leren Preserveren aan een van de cursisten van de najaarsronde 2017

Meer informatie

Meer informatie over de cursusvarianten en het inschrijven vindt u op de website van Leren Preserveren. Heeft u nog vragen? We horen het graag via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

 

Categorised in:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Translate »
Top