• nl
  • en

Week van het Digitaal Erfgoed

Editie 2019

Van 25 tot en met 30 november 2019 was opnieuw een week vol ontmoetingen, kennis en inspiratie, voor en door het netwerk. We kijken terug op een geslaagde Week van het Digitaal Erfgoed 2019, met dertien bijeenkomsten door het hele land, waaraan ruim 350 erfgoedprofessionals deelnamen. Bedankt voor je bijdrage!

Eerdere edities

In 2015 werd voor het eerst de Week van het Digitaal Erfgoed georganiseerd, voor en door erfgoedinstellingen in samenwerking met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit evenement markeerde de start van de Nationale Strategie Digitaal Erfgoed voor het Netwerk Digitaal Erfgoed. In drie dagen vol bijeenkomsten discussieerden de ruim 100 deelnemers over de Nationale Strategie, brachten we inspirerende projecten en best practices over het voetlicht, leerden we van elkaar en keken we vooruit.

In 2017 vond de tweede editie van de Week van het Digitaal Erfgoed plaats. Op 7 april trapten we af met een grote conferentie tijdens het Erfgoedevent in de Brabanthallen in Den Bosch. Van 10 tot 14 april vonden er door het hele land workshops plaats, waar in totaal honderden erfgoedprofessionals aan deelnamen.

Conferentie tijdens de Week van het Digitaal Erfgoed 2017, Brabanthallen Den Bosch

Conferentie tijdens de Week van het Digitaal Erfgoed 2017, Brabanthallen Den Bosch

 
Translate »
Top